Vrijgezellenfeest VIP Adventure

Altijd al een VIP behandeling willen hebben? Wij zetten jouw de hele dag lekker in het zonnetje met een fantastisch arrangement.
Je zal in verschillende voertuigen rijden op verschillende ondergronden. Ook een slipcursus zal daarbij niet ontbreken. Ervaar het slippen in een plas water, maar ook met de skidcar die verschillende soorten weertype kan nabootsten.
Tussendoor worden jullie verwend met lekkere hapjes en drankjes. Eindigen doen jullie met een prijsuitreiking en lekker borrelen. 

Lees meer: VIP Adventure

Vrijgezellenfeest Dames in de Dop

Het doel is om jullie als losgeslagen meisjes te veranderen in nette dames. Jullie worden ontvangen door jullie persoonlijke begeleid(st)er voor vandaag. Hij/zij tovert jullie om tot dames in de dop. Vervolgens krijgen jullie een script en kruipen jullie in de huid van echte Dop meisjes.

Lees meer: Dames in de Dop

Vrijgezellenfeest Motorisch, Sportief

Het vrijgezellenfeest waarbij jij de baas bent.
Maak jullie eigen keuze uit de leukste activiteiten die wij aanbieden.
In de kolom rechts van deze tekst vind je 'al onze activiteiten'. -->
Kies de activiteiten die jullie leuk vinden en boek direct jullie vrijgezellendag.
Sluit het vrijgezellenfeest af met een gezellige BBQ.

Lees meer: Motorisch, Sportief

Vrijgezellenfeest Zijn Laatste Slippertje

Er zijn altijd situaties die de a.s. bruidegom of bruid beter kan vermijden als hij zijn partner trouw wilt blijven. Het gevaar tijdens dit vrijgezellenfeest van een slippertje ligt altijd op de loer.

Lees meer: Zijn Laatste Slippertje

Vrijgezellenfeest Sweep Away

Neem deel aan het meest uitdagende vrijgezellenfeest van Nederland. De bekende Sweep Away banen bezorgen jullie een sportieve middag.
Doorsta de Cliffhanger op snelheid (zonder fouten), stuiter over de Megaballs, houdt je balans & bereik veilig de overkant bij de Jumprun en Rollingwave, vang de klappen op bij de Punch Kiss en blijf zo lang mogelijk staan bij de Swing Out. Ga de strijd onderling aan of tegen een andere vrijgezellengroep. Ontdek het luchtkussen spektakel van Nederland.

Lees meer: Sweep Away

Vrijgezellenfeest Beauty and the Beast

Het vrijgezellenfeest zal beginnen met een metamorfose, de aanstaande bruid zal worden omgetoverd tot het Beast: G.I. Jane.
Ze zal natuurlijk niet onopgemerkt zijn tussen haar vriendinnen the Beauty's.
Er staan vier activiteiten op het programma, G.I. Jane zal de hoofdrol krijgen!
Jullie zijn de verantwoordelijke groep voor een anti-terroristische beweging.
Zijn jullie samen een goede elite???

Lees meer: Beauty and the Beast

Vrijgezellenfeest All Inclusive

Vaak wordt er voor gekozen het vrijgezellenfeest te vieren op verschillende locatie’s. Dat brengt vaak extra reiskosten met zich mee en je kan niet de hoogste korting bedingen. Het All inclusive vrijgezellenfeest bestaat uit activiteiten, eten en drinken dus je weet precies waar je aan toe bent.

Lees meer: All Inclusive

Vrijgezellenfeest Superheldin

Op dit vrijgezellenfeest, speciaal voor de vrouwen, gaan wij de aanstaande bruid omtoveren tot ware Superheldin.
Er zijn zes stoere activiteiten die de a.s. bruid ,in het bijbehorende kostuum, samen met haar vriendinnen gaat uitvoeren. De activiteiten kunnen zelf worden samengesteld. De keuze die jullie kunnen maken is Sumoworstelen, Scootmobielrace, Abseilen, Quadrijden, Boogschieten, Bungeerun, Rolstoel touwtrekken, Gladiatorgevecht, Katapult schieten. Hoe ver laten jullie je superheldin gaan?
De kostuums zullen het de Superheldin niet makkelijker maken, maar een lachertje staat garant. De a.s. bruid is natuurlijk niet verplicht om een kostuum aan te trekken.

Lees meer: Superheldin

Vrijgezellenfeest Naked

Durven jullie het aan?
De aanstaande bruid zal op het vrijgezellenfeest flink in de maling worden genomen!
Tekenen??? Geen wild feestje, zou je denken..
Echter zal er niet veel later een naakt mannen model opduiken. Let the party begin!!
Hoe brutaal is de bruid? Of moet ze nog brutaal worden?
Er zijn 8 activiteiten bij het vrijgezellenfeest, inclusief de Party Games Night, de brutale bruid zal volop in de aandacht komen te staan!

Lees meer: Naked

10 jaar ouder in 1 dag

De VVC variant op het RTL tv programma 10 jaar jonger in 10 dagen. Wij hebben een aantal hindernisbanen voor jullie uitgekozen waarin uithoudingsvermogen en afzien een grote rol spelen.

Lees meer: 10 jaar ouder in 1 dag

Vrijgezellenfeest Expeditie Robinson

Een vrijgezellenfeest gebaseerd op het tv programma Expeditie Robinson.
Vier pittige activiteiten kunnen ervoor zorgen dat de aanstaande bruid samen met haar vriendinnen het Expeditie Robinson team van het jaar wordt!
Jullie zullen strijden tegen andere vrijgezellenteams, mogelijk een mannen team?!

Lees meer: Expeditie Robinson

Vrijgezellenfeest Jan Soldaat

Ontbreekt het bij de a.s. bruidegom aan discipline? Boek dan het vrijgezellenfeest Jan Soldaat. Met een flinke knipoog smeden wij een hechte eenheid van jullie groep. De vrijgezel krijgt een metamorfose tot Jan Soldaat

Lees meer: Jan Soldaat

Vrijgezellenfeest Superheld

De vrijgezel voor gek zetten? Dat kan heel goed bij het vrijgezellenfeest Superheld.
Vijf activiteiten waarbij de vrijgezel als Superheld verkleed zal zijn.
Iedereen doet mee. Speciaal voor de Superheld worden de activiteiten net iets uitdagender!

Lees meer: Superheld

Vrijgezellenfeest Bassie en de geheimzinnige opdracht

Op dit vrijgezellenfeest zal de vrijgezel, verkleed als Bassie, op reis gaan met zijn vrienden en gaat vijf opdrachten met ze uitvoeren.
Bassie ,de clown, staat bekend om zijn pech en dat zal jullie Bassie gaan merken ook!
Bij de start ontvangt Bassie een brief met een geheimzinnige opdracht.

Lees meer: Bassie en de geheimzinnige opdracht

Vrijgezellenfeest Beat the Bachelor

Tijdens dit vrijgezellenfeest gaat het om strijd en competitie. De a.s. bruid of bruidegom moet het steeds opnemen tegen jullie. Maar af en toe mag hij of zij ook een joker inzetten.

Lees meer: Beat the Bachelor

Vrijgezellenfeest Jackass

Het vrijgezellenfeest van Jackass is speciaal voor mannen, die ook iets verder durven te gaan!
Er zijn vijf activiteiten zoals we die van Jackass kennen.
Iedereen zal bij de activiteiten meedoen, de vrijgezel zal als een echte "Jackass" net iets verder moeten gaan!

Lees meer: Jackass

Vrijgezellenfeest A-Team

Kenmerkend voor de tv serie en dit vrijgezellenfeest is de unieke combinatie van humor, actie en avontuur. De a.s. bruidegom of bruid wordt om getoverd tot B.A. van het A team. Klimmen/Abseilen - Gladiatorgevecht - Bungeerun - Terreinrijden - Katapultschieten - Hummer

Lees meer: The A-Team

SuperWoman VS Superballs

3 uur actie - bloopers - fun - 8 bekende hindernisbanen van tv zoals o.a. de boksmuur.

De vrijgezellen dame zal gehuld in een SuperWoman pakje de stormbaan betreden. Superwoman zal het opnemen tegen de Superballs als aartsvijand, niet alleen de superballs zal haar vijand zijn. Er zijn namelijk nog 7 andere hindernissen die zij moet overwinnen! De rest van de vrijgezellengroep zal haar natuurlijk aanmoedigen, maar zij doen natuurlijk net zo hard mee aan het hindernisparcours.

Lees meer: SuperWoman VS Superballs

Vrijgezellenfeest Fight Club

De personages van deze bekende film houden van vechten. Wij hebben voor jullie ook een aantal vecht activiteiten samengesteld.

Lees meer: Fight club

Vrijgezellenfeest Ja, ik wil ...

Dit vrijgezellenfeest bestaat uit 5 verschillende activiteiten de vrijgezel mag nog één keer zelf iets uitkiezen voordat hij of zij zegt       Ja....ik wil.  Keuze uit 10 activiteiten.


4 uur lang vermaak inclusief voor   49.50 p.p. incl. btw

 • Ontvangst om 11:00 uur of 13:30 uur
 • 4 extra opdrachten voor de a.s. bruid(egom)
 • 5 activiteiten ivoor de gehele groep
 • Jullie mogen 2 gemotoriseerde en 3 sportieve activiteiten uitzoeken.
 • Exclusief drankjes

Gemotoriseerd

Sportief

Extra's voor de a.s. bruid(egom)

Heeft de a.s. bruidegom last van claustrofobie dan is hij echt de pineut.  Een tocht door Ford Boyard op zoek naar munten. Deze munten komen goed van pas bij de volgende activiteiten. De a.s. bruid(egom) moet het nu tegen een andere groep gaan opnemen. Het aantal gevonden munten bepaald door hoeveel personen van jullie groep hij / zij geholpen wordt. Voor het winnende team is er champagne. De activiteiten zijn:

Living Apart Together L.A.T

Zonder dat het aanstaand bruidspaar het weet, vieren ze het vrijgezellenfeest op dezelfde locatie! De a.s. bruidegom krijgt de opdracht een striptease show weg te geven. Dit moet hij doen bij een wild vreemde groep. De a.s. bruidegom stormt in zijn naakt pak de zaal in waar de a.s. bruid verrast wordt.

Lees meer: Living apart together

Zwaar de Pineut

De a.s. bruid of bruidegom is tijdens dit vrijgezellenfeest arrangement zwaar de pineut. Tijdens de verschillende activiteiten hebben we voor hun wat extra  in petto. Reuze tafelvoetbalspel, Sumoworstelen, Bungeerun, Quadrijden, Abseilen, Ford Boyard, Carver

Lees meer: Zwaar de Pineut

Bachelor Party Night Games

Wordt de a.s. bruid of bruidegom de nieuwe tv ster?

De a.s. bruid of bruidegom in de hoofdrol van Ik hou van Holland of The Voice of Denmark. Ook een bezoek bij Gerard Joling met zijn bekende programma Hole in the Wall staat op het programma. Natuurlijk kunnen jullie zelf ook mee doen met So You Think You Can Dance. Een inter actieve feestavond met koele drankjes en een heerlijk 3 gangen Ultimate Barbecue Experience.

Lees meer: Party Night Games

Rocky Versus The Punch Kiss.

Wordt de vrijgezel de nieuwe filmster?

Denken jullie dat de vrijgezel het aandurft? Met dit vrijgezellenfeest verkleed als Rocky Balboa gaat hij het gevecht aan met o.a. The Punch Kiss! Zal jullie bokser het overleven, heeft jullie Rocky een gezicht van staal? Voordat hij het gevecht aan mag gaan, eerst even een zware fitness training met 8 verschillende hindernisbanen bekend van een TV hit.

Lees meer: Rocky Balboa Versus The Punch Kiss.

Hapjes voordeelpakket

 • Koffie met gevulde koek bij ontvangst
 • Snack en flesje frisdrank tijdens break
 • Bittergarnituur bij prijsuitreiking


Van € 11,00 voor € 9,00

Drankjes voordeelpakket

 • Bier, wijn, frisdrank etc.
 • 6 consumptiebonnen


Van € 13,50 voor € 10,00

Drankjes & Hapjes voordeelpakket

 • Koffie + gevulde koek
 • Snack en flesje frisdrank tijdens break
 • Bittergarnituur + 6 consumptiebonnen


Van € 19,00 voor € 17.50

Extra's te boeken met voordeel

U kunt bij een vrijgezellenfeest nog een aantal extra's boeken met extra voordeel.

Ultimate BBQ Experience

 • Onze chef staat achter de bbq
 • 3 gangen bbq
 • Soep - tandoori - cajun ribbetjes - saté
  hamburger - mixed grill - shaslick -
  5 salades - patat - stokbrood - ijs


Van € 26,00 voor € 24,00

Wie is de Chef

 • Zelf barbecuën
 • Soep - spareribs - saté - hamburgers -
  mixed grill - salade - stokbrood
 • Weber barbecues


Van € 19,50 voor € 17,50

Party Night Games

Een feestavond met lekker eten, drinken en feesten:

 • Ultimate BBQ Experience
 • 5 uur lang onbeperkt drinken
  (bier, fris en wijn)

Hilarische activiteiten zoals:

 • Hole In the Wall
 • The Voice of Denmark
 • Karaoke
 • Grease Auditie
 • Snowdip


Van € 65,00 voor € 52,50 p.p.

*(in combinatie met een middag programma)